Euro 2016: Manželka Jamie Vardyho postriekaná slzným plynom

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 19:16 • 2 min
Euro 2016: Manželka Jamie Vardyho postriekaná slzným plynom

MARSEILLE – Manželka anglického útočníka Jamie Vardyho Rebekah opísala chvíle utrpenia, keď ju spolu s ďalšími fanúšikmi zasiahol slzný plyn. Stalo sa tak počas výtržností fanúšikov pred zápasom Anglicka proti Rusku.

slovakia

left justify in out

Rebekah Vardy na svojom Twitteri napísala, že bola zasiahnutá slzným plynom a zavretá v klietke ako zviera pred sobotňajším zápasom Anglicka proti Rusku. V uliciach sa rozpútalo hotové peklo a neskôr sa výtržnosti medzi anglickými a ruskými fanúšikmi preniesli aj na štadión. Rebekah Vardy opísala dianie ako hrozivé a strašné. Dodala aj, že zaobchádzanie s fanúšikmi bolo šokujúce.

"Toto je pre mňa najhorší zážitok v živote na futbalovom zápase! Bezdôvodne postriekaná slzným plynom a zavretá v klietke ako zviera! Šokujúce!" opísala na Twitteri Rebekah.

 

 



V odpovedi na správu televízneho moderátora Piersa Morgana napísala, že francúzska polícia "zatvorila brány, takže fanúšikovia nemohli prejsť a potom na nás začali striekať slzný plyn."

 



Pri potýčkach anglických a ruských fanúšikov v uliciach Marseille bol použitý slzný plyn aj vodné delá. Pred zápasom fanúšikovia po sebe hádzali fľaše a prišlo aj na pästné súboje.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies