VIDEO Euro 2016: Maďarsko sa ujalo vedenia 3:2 a Cristiano Ronaldo takmer prišiel o nervy

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 18:30 • 2 min
VIDEO Euro 2016: Maďarsko sa ujalo vedenia 3:2 a Cristiano Ronaldo takmer prišiel o nervy

LYON – Portugalský útočník Cristiano Ronaldo predviedol neuveriteľný skrat počas posledného zápasu v skupine F. Futbalista nezvládol nápor rýchleho sledu udalostí, keď Maďarsko zvýšilo na 3:2 a svoju frustráciu dal jasne najavo.

slovakia

left justify in out

Hviezda Realu Madrid prihrala v 42.minúte Nanimu na vyrovnávajúci gól Portugalska. Gólom do šatne na 1:1 skončil prvý polčas zápasu a tento výsledok zároveň sľuboval atraktívne druhé dejstvo.

 

Avšak už dve minúty po výmene strán sa z vedenia opäť tešili Maďari, keď Balázs Dzsudzsák zvýšil na 2:1. Tento gól spustil lavínu, keď v 50. minúte vyrovnával na 2:2 práve Cristiano Ronaldo, ale ani to nestačilo. O päť minút neskôr sa opäť presadil Dzsudzsák a Maďarsko viedlo 3:2.

 

V tom momente Ronaldovi praskli nervy a priamo na ihrisku si takmer privodil srdečnú príhodu. Našťastie sa mu v 62. minúte podarilo streliť vyrovnávajúci gól na 3:3 a spečatil tým výsledok zápasu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies