Eto'o sa na žiadosť prezidenta vracia do reprezentácie

NETKY.SK • 8 Október 2013, 19:09 • 2 min
Eto'o sa na žiadosť prezidenta vracia do reprezentácie

YAONDUÉ - Futbalista Samuel Eto'o napokon neukončil reprezentačnú kariéru a vracia sa do kamerunského tímu. Dlhoročný kapitán "levov" sa pripojí ku svojim krajanom vo francúzskom Lisses, kde sa pripravujú na barážový zápas proti Tunisku v rámci kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta do Brazílie v roku 2014.

slovakia

left justify in out

"Je to želanie prvého muža krajiny. Mali by sme teda spraviť všetko, čo sa dá a tvrdo pracovať pre krajinu, aby zvládla kvalifikáciu," povedal tridsaťdvaročný Eto'o po stretnutí s generálnym sekretárom kamerunskej prezidentskej kancelárie Ferdinandom Ngoh Ngohom, ktorý zastupoval prezidenta Paula Biyu.

Eto'o minulý mesiac svojim spoluhráčom po kvalifikačnom zápase proti Líbyi povedal, že končí svoju reprezentačnú kariéru z rodinných dôvodov. Napriek tomu sa objavil v nominácii trénera Volkera Finkeho na nedeľňajší zápas v Tunisku. Technicky zdatný útočník sa trikrát tešil z víťazstva v Lige majstrov - raz v službách Interu Miláno, dvakrát v drese FC Barcelona. Momentálne pôsobí v anglickej FC Chelsea, kam prestúpil z donedávna ambiciózneho ruského klubu Anži Machačkala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies