Eto'o prestúpil z Evertonu na dva a pol roka do Sampdorie Janov

NETKY.SK • 27 Január 2015, 17:09 • 2 min
Eto'o prestúpil z Evertonu na dva a pol roka do Sampdorie Janov

LONDÝN - Kamerunský futbalista Samuel Eto'o prestúpil z FC Everton do Sampdorie Janov. S účastníkom talianskej Serie A sa dohodol na dva a pol ročnom kontrakte.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný kanonier prišiel do Evertonu len v auguste uplynulého roka. V jeho drese nastúpil na 20 súťažných zápasov a strelil v nich štyri góly. "Ďakujeme Samuelovi za jeho úsilie a tiež za to, že priniesol know-how do tímu," uviedol na oficiálnom webe tréner Evertonu Roberto Martinez a dodal: "V mene všetkých fanúšikov mu prajem veľa dobrého na ďalšej ceste v kariére."
     

Štvornásobný víťaz ankety Africký futbalista roka pomohol v roku 2009 Barcelone k triumfu v Lige majstrov, o rok neskôr zodvihol "ušatú" trofej nad hlavu ako hráč Interu Miláno. Následne pôsobil v Anži Machačkala, odkiaľ v roku 2013 prestúpil do Chelsea a následne Evertonu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies