Eto'o pohrozil Sampdorii Janov žalobou za nedodržanie zmluvy

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 08:52 • 2 min
Eto'o pohrozil Sampdorii Janov žalobou za nedodržanie zmluvy

MILÁNO - Štvornásobný Futbalista roka v Afrike Samuel Eto´o pohrozil talianskemu prvoligovému klubu Sampdoria Janov, v ktorom nedávno krátko pôsobil, žalobou za porušenie zmluvy.

slovakia

left justify in out

Súčasťou vzájomného kontraktu podľa Kamerunčana bola podmienka, aby sa Sampdoria dohodla aj s jeho krajanom Fabriceom Olingom, produktom útočníkovej mládežníckej akadémie, čo sa však nestalo. "Žiadam prezidenta klubu Massima Ferrera a jeho právnikov, aby urobili správnu vec," apeloval 35-ročný Eto´o, ktorý v Janove pobudol od januára 2015 napokon iba pol roka: vlani v júni sa stal hráčom tureckého Antalyasporu. Devätnásťročný Olinga hrá za belgický prvoligový tím Royal Mouscron-Péruwelz, v ktorom je na ročnom hosťovaní zo španielskeho mužstva FC Málaga. Eto´ov právnik Luca Tolentinto uviedol, že stále dúfajú v mimosúdnu dohodu so Sampdoriou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies