Eto'o chce dostať Sampdoriu do Ligy majstrov

NETKY.SK • 24 Január 2015, 15:11 • 2 min
Eto'o chce dostať Sampdoriu do Ligy majstrov

JANOV - Kamerunský futbalový útočník Samuel Eto'o by mal v sobotu absolvovať lekárske vyšetrenia vo svojom novom pôsobisku, ktorým má byť Sampdoria Janov a ešte pred nedeľňajším duelom Serie A proti Palermu by ho mali predstaviť fanúšikom.

slovakia

left justify in out

"Fakt nemôžem hovoriť, dokým nepodpíšem zmluvu. Chcem len povedať, že som v skvelej forme, som hladný po víťazstvách a nad toto všetko chcem dosiahnuť cieľ, ktorý si zaslúži prezident klubu a celé mesto - dostať Sampdoriu do Ligy majstrov. Cítim sa super, som pripravený hrať a pochopiteľne chcem strieľať góly, aby som pomohol tímu k naplneniu cieľov. V Taliansku sa mi v minulosti darilo a nemôžem sa dočkať návratu. Sampdoriu som si vybral pre jej sympatický projekt," cituje eurosport.yahoo.com Eto'ove slová pre denník Secolo XIX. 

 

Tridsaťtriročný Kamerunčan je zatiaľ hráčom anglického Evertonu, jeho dres si oblieka len od uplynulého leta po príchode z FC Chcelsea. Do Talianska sa v prípade podpisu kontraktu vráti po štyroch rokoch. Dve sezóny strávil v Interi Miláno (2009 - 2011), kde bol súčasťou mužstva Josého Mourinha, ktoré v roku 2010 získalo trofeje v Serie A, Talianskom pohári i v Lige majstrov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies