Eto´o by mohol opustiť Everton

NETKY.SK • 14 Január 2015, 16:16 • 2 min
Eto´o by mohol opustiť Everton

LIVERPOOL - Tréner anglického futbalového klubu Everton Roberto Martínez uviedol, že útočník Samuel Eto´o by mohol opustiť Goodison Park.

slovakia

left justify in out

O 33-ročného kamerunského kanoniera, ktorý vynechal utorkovú prehru s West Hamom v FA Cupe, sa zaujímajú dva nemenované kluby. Eto´o v lete minulého roka podpísal s "karamelkami" dvojročný kontrakt, v modrom drese sa dosiaľ strelecky presadil štyrikrát.

 

"So Samuelom máme veľmi dobrý vzťah a riešime jeho situáciu. V ostatných hodinách nás kontaktovala dvojica klubov, takže som uvážil, že bude lepšie vynechať ho zo zostavy. V nasledujúcich dňoch sa rozhodneme o ďalšom kroku. Odviedol pre nás fantastický kus práce, uvidíme, čo bude najlepšie pre obe strany," povedal 41-ročný kouč, no dodal, že bývalý zakončovateľ FC Barcelona, Interu Miláno, Anži Machačkala či FC Chelsea sa pravdepodobne v drese Evertonu ešte objaví. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies