Ethereum, Predpoveď trhu s obchodným objemom 10 miliárd dolárov

NETKY.SK • 10 Február 2023, 12:13 • 2 min
Ethereum, Predpoveď trhu s obchodným objemom 10 miliárd dolárov

Ethereum, druhý najväčší kryptomenový projekt sveta, má v poslednej dobe veľmi dobrý výkon na trhu. Analytici teraz predpovedajú, že Ethereum by mohlo dosiahnuť cenový cieľ 2000 dolárov v blízkej budúcnosti.

slovakia

left justify in out

V uplynulých dňoch Ethereum zaznamenal obrovský nárast obchodovania s obratom viac ako 10 miliárd dolárov. Táto vysoká aktivita na trhu je dôkazom toho, že Ethereum má silný potenciál na ďalší rast. Analytici tiež uvádzajú, že Ethereum má najlepšiu technickú analýzu z hľadiska výhľadu na budúcnosť v porovnaní s inými kryptomenami.

 

Ethereum bol v poslednom čase výrazne ovplyvnený rastúcim záujmom o DeFi (decentralizované finančné služby) a NFT (jedinečné digitálne aktíva) projekty. Ethereum blockchain sa používa ako základ pre mnoho DeFi a NFT projektov, čo znamená, že čím viac týchto projektov rastie, tým väčšie dopyt bude po Ethereum.

 

Výhľad na budúcnosť Ethereum závisí od mnohých faktorov, ako sú vývoj DeFi a NFT projektov, globálna ekonomika a regulačné prostredie. Avšak, s aktuálnymi pozitívnymi trendmi a silnou technickou analýzou, mnohí veria, že Ethereum bude mať úspešný vývoj a dosiahne svoj cieľ 2000 dolárov.

 

Originál článku v angličtine si môžete prečítať tu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona