Ethereum opäť pokorilo 400 dolárovú hranicu a dosiahlo nové historické maximum

NETKY.SK • 24 November 2017, 12:23 • 2 min
Ethereum opäť pokorilo 400 dolárovú hranicu a dosiahlo nové historické maximum

LONDÝN – Digitálna mena Ethereum zaznamenala vo štvrtok prudký nárast hodnoty a podarilo sa jej prelomiť psychologicky dôležitú hranicu 400 dolárov. Nové historické maximum Etherea predstavuje 425,13 USD.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Napriek istej stagnácii na trhu spôsobenej správami o hackerskom útoku na Parity peňaženku začiatkom novembra, pri ktorej zmizlo 280 miliónov dolárov, teraz druhá najväčšia kryptomena podľa trhovej kapitalizácie vyzerá byť silnejšia ako kedykoľvek predtým.

Pozitívny rast Etherea prichádza po podobnom dynamickom raste Bitcoinu, ktorého cena sa stabilizovala nad úrovňou 8.000 dolárov. Vo všeobecnosti väčšina kryptomien zvyčajne nasleduje smer ceny Bitcoinu.

 

 

 

Ethereum však prišlo aj s pozitívnymi správami, ako napríklad oznámenie prvého regulovaného dlhopisu založeného na tejto kryptomene. Ethereum naposledy prekročilo 400 dolárovú hranicu ešte v júni 2017, keď dosiahlo historické maximum okolo 407 USD.


Zaujímavé je, že opätovné pokorenie tejto hranice ešte v auguste predpovedal Ronnie Moas, analytik známy svojimi často správnymi prognózami o cenách kryptomien.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona