Ešte som neskončil! Capello sa chce vrátiť do Anglicka

NETKY.SK • 26 Apríl 2012, 20:56 • 2 min
Ešte som neskončil! Capello sa chce vrátiť do Anglicka

Ešte som neskončil! Capello sa chce vrátiť do Anglicka - Futbal LONDÝN - Fabio Capello dúfa, že získa nové angažmán v Barclays Premier League a trvá na tom, že nemá v úmysle odísť do futbalového dôchodku.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Fabio Capello dúfa, že získa nové angažmán v Barclays Premier League a trvá na tom, že nemá v úmysle odísť do futbalového dôchodku.
Po skončení sezóny by mohli byť voľné miesta hlavného trénera jak v Chelsea tak v Tottenhame, a Talian novinárom povedal, že Londýn si zamiloval.

Prezident AC Miláno, Silvio Berlusconi, údajne dúfal, že sa Capello vrátil na San Siro na post futbalového riaditeľa, ale 65-ročný bývalý tréner anglickej reprezentácie odmietavo vyhlásil, že taká „pomalá“ funkcia by bola ako znova trénovať Anglicko.

"Chcem byť na ihrisku každý deň," povedal. "Riaditeľská pozícia je pre mňa príliš pomalá. Kancelársky stôl mi nevyhovuje. Bol som riaditeľom štyri roky, keď som viedol reprezentáciu Anglicka."

Hoci už raz vyhlásil, že trénerská pozícia v anglickom výbere bude jeho posledná, Capello dal jasne najavo, že sa chce vrátiť k trénovaniu.

Pri reprezentácii Anglicka skončil vo februári kvôli sporom ohľadne kapitánskej pásky Johna Terryho, ale už dostal ponuky z Číny, Stredného východu a Ruska.

"Chcem byť trénerom ďalšie dva roky," povedal.

"Milujem Londýn. Najradšej by som trénoval v Premier League. Do Talianska by som sa vrátil iba keby sa vyskytlo čosi naozaj zaujímavé."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies