Ešte nemá ani deväť a už patrí k najobsadzovanejším českým herečkám!

NETKY.SK • 25 Január 2022, 17:00 • 2 min
Ešte nemá ani deväť a už patrí k najobsadzovanejším českým herečkám!

Reč je o Valentýne Bečkovej, ktorú vďaka jej prirodzenému hereckému talentu a výrečnosti prirovnávajú k legendárnemu Tomášomovi Holému. Onedlho ju uvidíme v rozprávke Tajomstvo starej bambitky 2.

slovakia

left justify in out

V rozprávke zvedavá princezná Johanka, v reále Valentýnka, začala v štyroch rokoch účinkovať v reklamách. V celovečernom filme sa prvýkrát objavila v roku 2019, a to v diváckom hite Ženy v behu. Zahrala si v dvoch filmoch Marty Ferencovej – Príliš osobná známosť, Želanie pre Ježiška a v komédii Láska na špičkách.

 

img

 

„Hovorím to úplne všade, ja som sa do nej úplne zamiloval. Asi som nehral s talentovanejšou herečkou, ona je taká nepoškvrnená,“ hovorí o svojej malej partnerke z rozprávky Tomáš Klus.

 

img
 
„Prvý natáčací deň sme stáli na pľaci a čakali a ona ma úplne intuitívne chytila ​​za ruku. V tej chvíli sme sa skoro vôbec nepoznali, ale pre mňa to bol moment, keď som si povedala, že to pôjde, pretože to tak je. Jednoducho verím, že to bolo vzájomné, že sme si sadli,“ spomína Kamila Janovičová, Johankina rozprávková mama.

 

 

 

Obsah

 

Príbeh rozprávky Tajomstvo starej bambitky 2 je príbehom plným lásky a hudby. V kráľovstve vládne kráľ Jakub (Tomáš Klus), kráľovná Anička (Kamila Janovičová) a rodina sa rozrástla o zvedavú princeznú Johanku (Valentína Bečková). Tá najradšej trávi čas u milujúceho deduška Karabu (Ondřej Vetchý), ktorý sa rozhodol venovať už len hrnčiarskemu remeslu.

 

img

 

Chamtiví radcovia Lorenc (Jiří Lábus) a Ferenc (Miroslav Vladyka) boli vyhnaní z kráľovstva, potĺkajú sa po svete a vymýšľajú, ako sa pomstiť. Rozhodnú sa pre svoje pikle využiť mladú, neskúsenú kráľovnú Júliu (Veronika Khek Kubařová) zo susedného kráľovstva. Že by nastal čas oprášiť tajomnú bambitku, ktorá doteraz ležala dobre ukrytá a povolať na pomoc lúpežníka Karaba?

 

img

 

Kto však vie, kde mu je koniec? Lorenc a Ferenc nastražia spolu s pomocníkom Václavom (Noid Bárta) na Karabu dômyselnú pascu. Je potrebné spojiť sily, aby spravodlivosť a láska konečne zvíťazili. Tajomstvo starej bambitky 2 s atraktívnym hereckým obsadením je vtipnou a napínavou rozprávkou pre malých i veľkých divákov s chytľavými pesničkami Václava Noida Bártu.

 

 

 

 

 

Premiéra rozprávky Tajomstvo starej bambitky 2 je naplánovaná na 10. februára 2022.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona