Essien a AC Miláno sa dohodli na zmluve, na ťahu je Chelsea

NETKY.SK • 24 Január 2014, 16:22 • 2 min
Essien a AC Miláno sa dohodli na zmluve, na ťahu je Chelsea

MILÁNO - Ghanský futbalový stredopoliar Michael Essien sa s talianskym klubom AC Miláno dohodol na podmienkach zmluvy, referuje portál ghanasoccernet.com.

slovakia

left justify in out

Podľa uvedeného zdroja sa v noci zo štvrtka na piatok stretli hráčovi agenti so zástupcami "rossoneri", aby rokovali o podrobnostiach kontraktu ešte pred začatím dialógu s Essienovým zamestnávateľom FC Chelsea. Podľa zdroja blízkemu 31-ročnému ghanskému reprezentantovi sa obe strany dohodli na návrhu vzájomnej spolupráce. AC má údajne záujem o hosťovanie do konca sezóny. Ak by Londýnčania chceli záložníka predať, ponúknu mu v Miláne 18-mesačný kontrakt.

Michael Essien nastúpil v tejto sezóne pod vedením trénera Josého Mourinha za "The Blues" v piatich ligových stretnutiach. Keďže nefiguruje na súpiske Chelsea pre Ligu majstrov 2013/2014, mohol by hrať za AC Miláno v osemfinálovom dvojzápase proti španielskemu Atléticu Madrid.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies