Eskimák Tootoo sa pokúsi reštartovať kariéru v New Jersey, Gomez neuspel

NETKY.SK • 8 Október 2014, 09:58 • 2 min
Eskimák Tootoo sa pokúsi reštartovať kariéru v New Jersey, Gomez neuspel

NEWARK - Hokejový útočník Jordin Tootoo uspel na skúške v klube NHL New Jersey Devils a tesne pred štartom nového ročníka podpísal s "diablami" ročný jednocestný kontrakt v hodnote 550-tisíc dolárov. V tíme "diablov" sa tak pokúsi reštartovať vädnúcu kariéru.

slovakia

left justify in out

Prvý Eskimák v NHL začal svoju profiligovú púť v Nashville, kde si vybudoval povesť tvrdého muža, ktorý nemá problém zhodiť rukavice. Neskôr vyšla na povrch správa o jeho závislosti na návykových látkách a následne podstúpil odvykaciu kúru. Potom zamieril do Detroitu, s ktorým podpísal trojročný 5,7-miliónový kontrakt. V tíme Red Wings mu ale ruže nekvitli, nedokázal si vybojovať stabilné miesto v zostave a pred touto sezónou ho Detroit vykúpil zo zvyšku zmluvy. Tridsaťjedenročný krídelník sa však v lete poctivo pripravoval a v tréningovom kempe Devils si nakoniec vybojoval miesto v prvom tíme.

 

Naopak, v kempe "diablov" neuspel veterán Scott Gomez. Američan nezískal zmluvu a zostáva tak naďalej voľným hráčom. Informáciu priniesol denník USA Today. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona