České médiá unisono ocenili výkon Žiliny na pražskej Letnej

NETKY.SK • 18 August 2010, 13:56 • 2 min
České médiá unisono ocenili výkon Žiliny na pražskej Letnej

České médiá unisono ocenili výkon Žiliny na pražskej Letnej

slovakia

left justify in out

Kolaps Sparty! Žilina je krôčik od postupu. Ani domáce prostredie nepomohlo Sparte v play-off Ligy majstrov k priaznivému výsledku so Žilinou, která si z Letnej odviezla zaslúžene víťazstvo 2:0. Sparte navyše budú v odvete chýbať vykartovaní stopéri Řepka s Brabcom."
      idnes.cz: "Žilina v utorok večer na Sparte vyhrala 2:0 a je krok od postupu do Ligy majstrov. Doma jej k tomu stačí i prehra o gól, kým Sparta sa musí tlačiť dopredu a neinkasovať. A to bude bez Řepku s Brabcom a pri súčasnej ofenzívnej sile Žiliny veľmi ťažké. Sparta má obrovské ťažkosti so zostavou od začiatku jesene, pre disciplinárne tresty a zranenia jej v každom zápase chýbajú dôležití hráči. Proti Žiline to boli potrestaní Wilfried, Matějovský a Sionko. Zranenie nepustilo do zápasu Kušníra, Kladrubského, Vacka a Kadleca."
      fotbal.cz: "V play off Ligy majstrov ukázal slovenský majster na pražskej Letnej svoju silu. Žilina odohrala výborné stretnutie a do odvety si pripravila dvojgólový náskok. Aj tréner Jozef Chovanec uznal kvality žilinského tímu."
      blesk.cz: "Pred desiatimi rokmi opúšťal Pavel Hapal Letnú a fanúšikovia Sparty ho nevyprevádzali potleskom. Nezabudli mu nepremenenú penaltu s Barcelonou. Ani teraz mu netlieskali, ale v utorok mu to vôbec nevadilo. Ako tréner Žiliny zosmiešnil Spartu, splnil svoju úlohu a Ligu majstrov má na dosah."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies