Česi za nemiestne oslavy s pokutou 2 milióny českých korún

NETKY.SK • 22 November 2011, 07:05 • 2 min
Česi za nemiestne oslavy s pokutou 2 milióny českých korún

Česi za nemiestne oslavy s pokutou 2 milióny českých korún

slovakia

left justify in out

img

Škandalózne správanie českých futbalistov na letisku po postupe na EURO 2012 ich bude stáť pokutu dva milióny českých korún. Trest platí pre trénera, realizačný tím aj hráčov, informoval osobne nový šéf Futbalovej asociácie českej republiky (FAČR) Miroslav Pelta.
Výkonný výbor o kauze rozhodoval v pondelok a výsledkom rokovania bolo, že do budúcnosti vyhlásil nulovú toleranciu v podobných veciach. Manažér mužstva Vladimír Šmicer čelil aj hrozbe odvolania, nakoniec ale pozíciu "ustál". "V prípade opakovaného prehrešku by už k ďalším zmenám, aj v hráčskom kádri, prišlo," citoval idnes.cz v pondelok Peltu, ktorý dodal: "Pôvodne som uvažoval, že vzhľadom k postupu hráči dostanú amnestiu. Keď ale robili akoby nič a nikto sa neospravedlnil, vyslal som cez víkend signál, že takto teda nie."
Až v nedeľu a po telefonáte s Peltom sa napokon kapitán mužstva Tomáš Rosický ospravedlnil. Českí reprezentanti po výhre v čiernohorskej Podgorici 1:0, ktorou spečatili piaty postup po sebe na ME, na letisku urážali bývalého reprezentanta Radka Druláka, ktorý ich v priebehu kvalifikácie tvrdo kritizoval.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona