Érsek odvolal generálneho riaditeľa bratislavského letiska Trhlíka

NETKY.SK • 13 Apríl 2017, 17:06 • 2 min
Érsek odvolal generálneho riaditeľa bratislavského letiska Trhlíka

BRATISLAVA - Minister dopravy Árpád Érsek (Most-Híd) vymenil generálneho riaditeľa Letiska Milana R. Štefánika v Bratislave. V stredu 12. apríla odvolal z tejto funkcie doterajšieho riaditeľa Ivana Trhlíka.

slovakia

left justify in out

"Do tejto funkcie bol menovaný Jozef Pojedinec, ktorý od roku 2004 zastával funkciu riaditeľa Útvaru letiskovej ochrany a od roku 2008 je členom predstavenstva," uviedla pre TASR hovorkyňa ministerstva dopravy Karolína Ducká. Ide podľa jej slov o prirodzenú výmenu na manažérskych postoch.

 

Informáciu ako prvá priniesla RTVS. Trhlík zastával funkciu generálneho riaditeľa bratislavského letiska od februára 2013. Letisku v slovenskom hlavnom meste sa pritom v poslednom období darilo. Za minulý rok vybavilo celkovo 1,76 milióna cestujúcich, čo v porovnaní s predchádzajúcim rokom 2015 znamenalo nárast o 12,3 %.

 

Zároveň letisko spustilo aj viacero nových leteckých liniek, napríklad do mesta Eilat-Ovda v Izraeli, či do mesta Tuzla v Bosne a Hercegovine, alebo do mesta Kluž-Napoca v Rumunsku. Ohlásené sú tiež aj nové linky do Varšavy v Poľsku, do Sofie v Bulharsku alebo do Bologne v Taliansku a Solúna v Grécku.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies