Erraniová jeden úspech v Charlestone od odsunutia Cibulkovej

NETKY.SK • 4 Apríl 2014, 15:05 • 2 min
Erraniová jeden úspech v Charlestone od odsunutia Cibulkovej

BRATISLAVA - Talianska tenistka Sara Erraniová potrebuje už len jeden zápasový úspech na turnaji WTA Premier Family Circle Cup na zelenej antuke v americkom Charlestone v Južnej Karolíne na to, aby k 7. aprílu vytlačila Slovenku Dominiku Cibulkovú z Top 10 svetového rebríčka WTA vo dvojhre.

slovakia

left justify in out

Erraniovú v piatok vo štvrťfinále približne po 20.30 h SELČ vyzve švajčiarska kvalifikantka Belinda Bencicová. 

Erraniová je momentálne 11. a za debutantkou v prominentnej desiatke Cibulkovou zaostáva v prepočtovej online verzii o 75 bodov. Za štvrťfinále dostanú hráčky 100 bodov, práve takáto je však hodnota Taliankinho posledného zarátaného najlepšieho turnaja na "premazanie". Za semifinále je porcia 185 bodov. Ak sa teda Erraniová prebojuje medzi najlepšie štyri, pôjde z 3645 na 3730 bodov, Slovenka má 3720 bodov. 

 

Cibulková po prieniku do semifinále v Miami na Floride má oddychovo-prípravné obdobie. Okrem Erraniovej ju tento týždeň nemôže v renkingu predstihnúť žiadna tenistka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona