Eros Ramazzotti vystúpi v Prahe aj Krakove

NETKY.SK • 15 December 2014, 14:14 • 2 min
Eros Ramazzotti vystúpi v Prahe aj Krakove

BRATISLAVA - Taliansky spevák Eros Ramazzotti vystúpi na budúci rok v Prahe aj Krakove. Päťdesiatjedenročný interpret sa v poľskej metropole zastaví 29. septembra a v pražskej O2 aréne 30. októbra.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol Petr Novák z usporiadateľskej agentúry Live Nation, vstupenky na český koncert začnú predávať 18. decembra v sieti Ticketportal v cene od 990 do 1790 Kč (v prepočte približne od 36 do 65 eur). Spevák by mal predviesť staršie skladby, ale aj piesne z očakávaného albumu, ktorý plánuje vydať na jar 2015.

 

Eros Ramazzotti sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1981. Debutový album Cuori agitati vydal v roku 1985 a zatiaľ poslednú nahrávku Noi uviedol na trh predvlani. Medzi jeho najznámejšie skladby patria napríklad duety Cose Della Vita - Can't Stop Thinking of You s Tinou Turner, Piú che puoi so Cher alebo Belong to You (Il Ritmo della Passione) so speváčkou Anastaciou. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona