Eriksson povedie semifinále Walesanom, Rizzoli domácim

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 12:56 • 2 min
Eriksson povedie semifinále Walesanom, Rizzoli domácim

PARÍŽ - Úvodné semifinále futbalového EURO 2016 medzi Walesom a Portugalskom povedie hlavný rozhodca Jonas Eriksson zo Švédska.

slovakia

left justify in out

Európska futbalová únia (UEFA) delegovala na druhé semifinále medzi majstrami sveta Nemcami a domácim Francúzmi Taliana Nicolu Rizzoliho. Informovala agentúra DPA.

 

Štyridsaťštyriročný Rizzoli viedol aj finále MS 2014 v Brazílii, v ktorom na Maracane vyhrali Nemci nad Argentínou 1:0 pp. Vo Francúzsku na ME rozhodoval už tri súboje, naposledy osemfinále Francúzsko - Írsko (2:1).

 

Pre 42-ročného Erikssona bude súboj Wales - Portugalsko jeho tretím na šampionáte. "Drakov" dobre pozná, keďže viedol ich súboj "slovenskej" B-skupiny s Ruskom, v ktorom vyhrali 3:0.

 

Súboj Wales - Portugalsko sa hrá v stredu 6. júla o 21.00 SELČ v Lyone, druhé semifinále Nemecko - Francúzsko sa uskutoční vo štvrtok 7. júla o 21.00 SELČ v Marseille.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies