Erik Weissmann po mesiaci v Kazachstane do Nových Zámkov

NETKY.SK • 4 December 2014, 19:09 • 2 min
Erik Weissmann po mesiaci v Kazachstane do Nových Zámkov

NOVÉ ZÁMKY - Skúsený slovenský hokejový útočník Erik Weissmann vydržal v Kazachstane iba necelý mesiac.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročný ľavý krídelník sa v prvej polovicu novembra dohodol na spolupráci s Bejbarysom Atyrau, no v úvode nasledujúceho týždňa sa zapojí do tréningového procesu v tíme HC Nové Zámky, v ktorom absolvoval celú predchádzajúcu sezónu. "Erik sa vracia po krátkej anabáze v Slavii Praha. Rozhodol sa ešte, že sa pokúsi dohodnúť v Kazachstane, ale podarilo sa nám ho presvedčiť, aby zostal u nás. Zvážil všetky pre a proti a nakoniec sme sa dohodli. Už v pondelok, najneskôr v utorok, sa pripája k tímu a možno stihne aj zápas proti DABu na domácom ľade," uvádza sa na oficiálnom webe slovenského účastníka nadnárodnej MOL ligy.

 

Erik Weissmann sa dohodol s Bejbarysom už v júni, no vzápätí dostal ponuku zo Slavie Praha. V českej extralige odohral len 9 zápasov so ziskom jednej asistencie a na prelome októbra a novembra s ním Slavia ukončila zmluvu. Weissmann hral v minulej sezóne v Nových Zámkoch v nadnárodnej MOL lige. V ročníku 2011/2012 pôsobil Kazachstane v Usť-Kamenogorsku. Vyskúšal si aj KHL, v Lade Togliatti absolvoval 9 duelov. Na Slovensku hral za Slovan Bratislava, Senicu, Nitru, Trnavu, Zvolen, Košice, Poprad, Banskú Bystricu, v ročníku 2003/2004 získal so Zlínom český titul. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona