Erik Sabo smeruje na hosťovanie do Bochumu

NETKY.SK • 8 August 2016, 18:57 • 2 min
Erik Sabo smeruje na hosťovanie do Bochumu

BOCHUM - Slovenský futbalový reprezentant Erik Sabo smeruje z gréckeho klubu PAOK Solún na hosťovanie do tímu nemeckého účastníka II. bundesligy VfL Bochum. Informuje o tom viacero nemeckých médií vrátane liga-zwei.de s odvolaním na paok24.com.

slovakia

left justify in out

Hráčsky agent Roman Vojtek zo zastupiteľskej spoločnosti Stars and Friends podľa spomenutého zdroja potvrdil záujem Bochumu. Portál bild.de dodáva, že Sabo v pondelok odletel do Nemecka, aby absolvoval rozhovory so zástupcami VfL.

Stredopoliar či krajný obranca Sabo, ktorý prišiel do PAOK vlani v auguste a podpísal štvorročný kontrakt, sa v Solúne počas sezóny ocitol na vedľajšej koľaji. Počas letného prestupového obdobia sa v súvislosti s 24-ročným rodákom zo Šúroviec spomínal interes tureckého Konyasporu, gruzínskeho Dinama Tbilisi aj izraelského Beitaru Jeruzalem, transfer však žiadnym smerom nezrealizovali. Sabo v minulosti doma pôsobil v Spartaku Trnava a Spartaku Myjava.

V Bochume zanechal výraznú slovenskú stopu útočník Stanislav Šesták (2007 - 2010 a 2014 - 2015). VfL Bochum v sobotu vstúpil do nového ročníka II. bundesligy domácim víťazstvom 2:1 nad Unionom Berlín v rámci úvodného kola tamojšej druhej najvyššej dlhodobej súťaže.

Deväťnásobný slovenský reprezentant Sabo sa tesne nevošiel do konečnej nominácie trénera národného tímu SR Jána Kozáka na majstrovstvá Európy vo Francúzsku, skúsený kormidelník ho koncom mája vyradil z kádra spoločne s trojicou Matúš Bero, Adam Zreľák a Lukáš Tesák. Slováci v júni na šampionáte prenikli do osemfinále.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies