Erik Jendrišek mieri do gréckeho FC Xanthi

NETKY.SK • 26 Jún 2017, 11:22 • 2 min
Erik Jendrišek mieri do gréckeho FC Xanthi

XANTHI - Slovenský futbalista Erik Jendrišek bude počas najbližších dvoch sezón pôsobiť v gréckom tíme FC Xanthi. Tridsaťročný útočník o svojom novom pôsobisku informoval prostredníctvom fotografie spred štadióna gréckeho mužstva, ktorú uverejnil na facebooku.

slovakia

left justify in out

"Prejavili o mňa veľký záujem. Rátajú so mnou na post útočníka, čo tiež zavážilo v rozhodovaní. Budúci týždeň sa začne príprava. Už sa teším na novú výzvu v kariére," prezradil Jendrišek. Podpis kontraktu bude oficiálne zverejnený po 30. júni, keď mu vyprší súčasná zmluva s poľskou Cracoviou Krakov.

Rodák z Trstenej prišiel do Krakova pred jarnou časťou sezóny 2014/2015, celkovo odohral 83 zápasov a strelil 18 gólov. Po skončení aktuálneho ročníka mu vedenie neponúklo novú zmluvu. Jendrišek v minulosti pôsobil aj v nemeckých mužstvách Hannover 96, 1. FC Kaiserslautern, Schalke 04 Gelsenkirchen, SC Freiburg či Energie Cottbus. Na Slovensku si obliekal dresy MFK Ružomberok a Spartaka Trnava.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies