Erik Grendel túži byť nazad 26. októbra

NETKY.SK • 14 Október 2015, 10:29 • 2 min
Erik Grendel túži byť nazad 26. októbra

ZABRZE - Slovenský stredopoliar poľského prvoligového futbalového klubu Górnik Zabrze Erik Grendel sa po septembrovej laparoskopickej operácii priťahovača zrejme budúci pondelok zapojí do tréningového procesu mužstva. Už si vytýčil aj konkrétny termín plánovaného návratu do súťažného diania.

slovakia

left justify in out

"Rehabilitácia napreduje veľmi dobre, už som začal behať. Všetko sa vyvíja v súlade s predpokladmi. Vyskytli sa menšie bolesti, ale to je po takomto zákroku normálne. Určite sa vrátim tento rok, opatrne uvažujem o stretnutí s Bielsko-Bialou už 26. októbra. Záležať bude na názore nášho fyzioterapeuta Bartolomieja Spaleka," povedal Grendel pre regionálnu sekciu portálu Sport.pl.

Od utorka 27-ročný Grendel nastúpil v tejto sezóne v ôsmich ligových dueloch a dal jeden gól pri remíze 2:2 s Lubinom. Rodák z Handlovej v minulosti hral za Dubnicu a Slovan Bratislava. Bývalý mládežnícky reprezentant SR Grendel prišiel do Zabrze vo februári 2015 pôvodne na pol roka s opciou. V júni podpísal nový kontrakt na tri sezóny.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona