Eric Trump sa oženil

NETKY.SK • 9 November 2014, 12:54 • 2 min
Eric Trump sa oženil

BRATISLAVA - Eric Trump, syn amerického miliardára Donalda Trumpa sa v sobotu oženil s televíznou producentkou Larou Yunaskou.

slovakia

left justify in out

Svadba sa konala v jednom z kostolov vo floridskom Palm Beach a zúčastnilo sa na nej približne 450 hostí. Na rovnakom mieste sa pritom v roku 2005 ženil aj jeho otec so svojou súčasnou manželkou Melaniou. Tridsaťročný Eric Trump a o dva roky staršia Yunaska tvoria pár od roku 2008, pričom sa zasnúbili vlani v júli.


Šesťdesiatosemročný Donald Trump má okrem Erica ďalšie štyri deti. S exmanželkou Ivanou má ešte 36-ročného Donadla mladšieho, ktorý má už päť potomkov, a 33-ročnú Ivanku, ktorá je matkou dcéry Arabelly Rose a syna Josepha Fredricka. S ďalšou bývalou manželkou Marlou Maples má 21-ročnú dcéru Tiffany a s aktuálnou ženou Melaniou má najmladšieho, osemročného syna Barrona Williama.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona