E.REZEŠOVÁ: Moja dcéra je pripravená niesť plnú zodpovednosť a následky tragédie

NETKY.SK • 22 August 2012, 11:48 • 2 min
E.REZEŠOVÁ: Moja dcéra je pripravená niesť plnú zodpovednosť a následky tragédie

E. REZEŠOVÁ Moja dcéra je pripravená niesť plnú zodpovednosť a následky tragédie - Krimi Tragická dopravná nehoda, ku ktorej došlo v utorok 21.

slovakia

left justify in out

img

Tragická dopravná nehoda, ku ktorej došlo v utorok 21. augusta v Maďarsku a ktorú spôsobila Eva Varholíková-Rezešová pod vplyvom alkoholu, je podľa jej matky Evy veľkým nešťastím a tragédiou. Uviedla to vo vyhlásení s tým, že sa jej rodina s pokorou a výčitkami na celý život hlboko ospravedlňuje rodinám pozostalých.
      "Všetkých nás to veľmi mrzí. Moja dcéra je pripravená niesť plnú zodpovednosť a následky tejto tragédie," uviedla Eva Rezešová.
      Varholíkovú-Rezešovú, ktorá s vozidlom BMW spôsobila na maďarskej diaľnici M3 nehodu, pri ktorej traja ľudia zhoreli v osobnom aute a ďalší cestujúci utrpel ťažké popáleniny, polícia zadržala. Hovorkyňa veliteľstva polície Peštianskej župy Andrea Beluzsárová-Beliczová pre TASR uviedla, že 35-ročná Košičanka bola v čase havárie pod vplyvom alkoholu. Podľa jej slov predbežné výsledky vyšetrenia potvrdili "stredný stupeň opitosti".
      Polícia začala Slovenku stíhať pre podozrenie z trestného činu spôsobenia dopravnej nehody s následkom smrti. Vodička BMW na diaľnici M3 pri 44. kilometri smerom na Budapešť za volantom zrejme zaspala a zozadu narazila do fiata, ktorý po následnom náraze do zvodidiel začal horieť.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies