Epický, heroický a kolosálny Nadal - ohlasy médií

NETKY.SK • 8 Jún 2013, 10:09 • 2 min
Epický, heroický a kolosálny Nadal - ohlasy médií

BRATISLAVA - Ohlasy španielskych médií na piatkové semifinálové víťazstvo Rafaela Nadala nad Novakom Djokovičom 6:4, 3:6, 6:1, 6:7 (3), 9:7 v semifinále dvojhry mužov na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros v Paríži:

slovakia

left justify in out

Marca: "Pýcha Španielska. Ôsme finále pri deviatom štarte. Muž rekordov Nadal viedol 2:1 na sety, ale potom sa musel dostať z 2:4 v piatom. Zásluhou 58. zápasového víťazstva na tomto turnaji sa dotiahol na historickú prvú priečku v Paríži ku Guillermovi Vilasovi a Rogerovi Federerovi." 

AS: "Nadal, epický finalista v Paríži po kolosálnej bitke s pulzujúcou intenzitou. Zápas s Djokovičom bol prekrásny a neopísateľný. Aktéri pridali monument do tenisovej histórie. Víťaz skonštatoval, že Srb sa raz dočká triumfu na tomto turnaji. Môže byť, ale už nie v roku 2013." 

El Mundo Deportivo: "Heptacampeón je v svojom ôsmom parížskom finále. Heroický a kolosálny Nadal si uchováva to najlepšie na významné príležitosti, teraz to znova preukázal." 

El País: "Hrdinský Nadal prekonal nezlomného Djokoviča, ktorý akoby mal sedem životov a dostal sa z 5:6 a 15:30 na príjme vo štvrtom sete až na 4:2 v piatom. Španiel je však šampiónom túžby a kráľom nemožného - dokázal sa vzchopiť. Je legendou, ktorá má vplyv aj na súčasnosť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies