Čepelová sa teší na Slovak Open 2011, Clement napokon nepríde

NETKY.SK • 12 November 2011, 05:09 • 2 min
Čepelová sa teší na Slovak Open 2011, Clement napokon nepríde

Čepelová sa teší na Slovak Open 2011, Clement napokon nepríde

slovakia

left justify in out

V hlavnej súťaži medzinárodných majstrovstiev Slovenska v tenise Slovak Open 2011 (14.-20. novembra) sa predstaví celkovo desať domácich reprezentantov. Diváci v bratislavskej Sibamac Aréne NTC však napokon neuvidia víťaza štyroch turnajov ATP a finalistu Australian Open z roku 2001 Francúza Arnauda Clementa, ktorý sa z turnaja odhlásil.
Popri Jane Čepelovej, Kristíne Kučovej a Lenke Juríkovej sa v hlavnej súťaži ženskej časti predstavia vďaka udeleniu voľných kariet Anna Karolína Schmiedlová, Lucia Butkovská a Paulína Petrisková. Najhorúcejším domácim želiezkom v ohni na 12. ročníku turnaja bude Čepelová, ktorá na piatkovej tlačovej konferencii vyslovila odhodlanie pobiť sa o čo najlepší výsledok. "Bola som na dovolenke, vrátila som sa oddýchnutá a následne som dala všetko do prípravy. Urobím všetko pre to, aby som nesklamala tých, ktorí do mňa vkladajú nádeje. Povrch mi vyhovuje, hrá sa mi na ňom dobre a aj preto sa na tento turnaj teším. Urobilo by mi radosť, keby nás prišlo pozrieť a povzbudiť čo najviac divákov," uviedla. "So sezónou môžem byť spokojná, hoci niektoré zápasy mi nevyšli. Keď sa obzriem za seba, mohla som byť aj vyššie, na druhej strane som mohla niektoré zápasy aj prehrať. Vychádza mi z toho, že keď budem takto pokračovať, budem čím ďalej tým bližšie k prvej stovke rebríčka."
V kvalifikácii najväčšieho tenisového turnaja na Slovensku, ktorý je zaradený do medzinárodného termínového kalendára ATP a ITF, sa predstaví ďalších 15 slovenských zástupcov. Nasadenou jednotkou bude 61. hráč svetového rebríčka Poliak Lukasz Kubot, medzi ženami to bude Ukrajinka Lesia Curenková (115. v rebríčku). Finále ženskej i mužskej dvojhry je na programe 20. novembra. Cena vstupeniek na hlavnú súťaž je 1 euro, na sobotňajšie semifinále a na nedeľňajšie finále 3 eurá. Deti do 150 cm, dôchodcovia nad 70 rokov a držitelia registračných preukazov STZ majú vstup voľný.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies