EOS blockchain po menšom výpadku opäť v prevádzke

NETKY.SK • 18 Jún 2018, 20:31 • 2 min
EOS blockchain po menšom výpadku opäť v prevádzke

VANCOUVER – Nedávno spustený EOS blockchain opäť pokračuje v prevádzke, keď v sobotu 16.júna sieť zaznamenala menší výpadok kvôli technickým problémom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Sieťový monitor EOS v súčasnosti ukazuje, že výrobcovia blokov (BP), ekvivalent minerov na Bitcoin blockchaine, už znova "vyrábajú".

 

img

 

Počas víkendu niekoľko zdrojov informovalo o problémoch blockchainu alebo hlavnej siete EOS, čo viedlo k pozastaveniu sieťových operácií menej ako 48 hodín po oficiálnom spustení. Blockchain EOS bol spustený takmer týždeň po prechode na vlastnú sieť, keďže mu predchádzalo oficiálne hlasovanie o kandidátoch na BP.

 

Telegramový kanál určený na sledovanie stavu hlavnej siete EOS informoval, že výrobcovia blokov mali v sobotu konferenčný hovor, aby našli a opravili chybu, ktorá spôsobila výpadok. Mainnet bol v prevádzke po štyroch hodinách.

 

 

 

Spoločnosť Block.one, ktorá stojí za kryptomenou EOS, dokončila 1.júna rok trvajúcu počiatočnú ponuku mincí (ICO), pričom sa jej podarilo vyzbierať približne štyri miliardy dolárov. EOS sa tak stal oficiálne najväčšou ICO v doterajšej histórii kryptomien.

 

EOS je v súčasnosti piatou najväčšou kryptomenou na svete s trhovou kapitalizáciou 9,6 miliardy dolárov. Aktuálne sa obchoduje na úrovni 10,73 USD, čo predstavuje nárast o 1,80% za posledných 24 hodín.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona