Enrique odmietol riziko a Messiho vystriedal po prvom polčase

NETKY.SK • 18 Január 2016, 10:15 • 2 min
Enrique odmietol riziko a Messiho vystriedal po prvom polčase

BARCELONA - Futbalisti FC Barcelona dohrali nedeľňajší ligový duel s Athleticom Bilbao bez najlepšieho hráča sveta minulého roku Lionela Messiho. Argentínsky útočník ešte v 7. minúte premenil pokutový kop a nasmeroval európskeho i španielskeho majstra k vysokému víťazstvu 6:0, ale do druhého polčasu už nenastúpil.

slovakia

left justify in out

Tréner Luis Enrique ho z ihriska stiahol z preventívnych dôvodov a do druhého dejstva poslal Ardu Turana. Messi cítil mierne svalové bolesti a tréner "Barcy" odmietol risk nechať ho na ploche. "Testy v pondelok ukážu, čo je v hre. Zrejme ide o nejakú miernu svalovú únavu. Nedávalo zmysel, aby som riskoval. Riskovať nebudem pri žiadnom hráčovi, tobôž pri Messim," citovala Enriqueho po zápase agentúra Reuters.

 

Už päťnásobný víťaz Zlatej lopty v minulom roku absentoval pre zranené koleno dva mesiace. V poslednom období ale už nemal žiadne väčšie problémy. V nedeľu ho excelentne zastúpil spoluhráč v útoku Luis Suarez, autor hetriku. Už v stredu sa Bilbao a Barcelona opäť stretnú v prvom štvrťfinále Španielskeho pohára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona