Enrique Iglesias vystúpi na prvom podujatí MTV Live v v Gruzínsku

NETKY.SK • 15 Júl 2011, 15:25 • 2 min
Enrique Iglesias vystúpi na prvom podujatí MTV Live v v Gruzínsku

Enrique Iglesias vystúpi na prvom podujatí MTV Live v v Gruzínsku - Celebrity Viacom International Media Networks (VIMN), divízia Viacom Inc. NYSE VIA and VIA.

slovakia

left justify in out

img

Viacom International Media Networks (VIMN), divízia Viacom Inc. (NYSE: VIA and VIA.B) a gruzínska vláda dnes oznámili, že uzavreli partnerstvo na prvé hudobné podujatie MTV Live v Gruzínsku.
MTV Live Georgia sa uskutoční 2. augusta 2011 a pôjde o elektrizujúci koncert, ktorý sa bude konať v malebnom čiernomorskom rekreačnom stredisku Batumi. Hlavnou hviezdou podujatia bude celosvetová superhviezda Enrique Iglesias, ktorý je zárukou, že počas jeho prvej cesty do Gruzínska vyvolá nadšenie tisícov mladých hudobných fanúšikov.          

Spevák a skladateľ Iglesias, ovenčený oceneniami, sa na historickom námestí v Batumi zastaví v polovici jeho turné Euphoria, na ktorom už navštívil rôzne miesta v severnej Amerike a Kanade, v Latinskej Amerike a Európe, aby zaspieval gruzínskym milovníkom hudby. Iglesias, ktorý drží rekord najlepšie predávaného latinského interpreta všetkých čias, predal na celom svete viac ako 61,5 milióna albumov a 40 miliónov singlov, osloví publikum zoznamom piesní, kombinujúcim najlepšie skladby z jeho španielsko-anglického albumu Euphoria z roku 2010, vrátane obrovského hitu „I like it“ a spoluprácu s Nicole Scherzinger pod názvom „Heartbeat“, ako aj klasickými skladbami z jeho katalógu najväčších hitov, vrátane „Hero“ and „Be With You“, ktoré sú u publika veľmi obľúbené.
MTV Live Georgia je pripravená prilákať tisíce mladých gruzínskych hudobných fanúšikov a rekreantov na historické námestie v Batumi a poskytnúť nezabudnuteľnú noc živej hudby a veľkolepých pódiových vystúpení.  Najvýznamnejšie okamihy z MTV Live Georgia sa budú vysielať MTV World Stage ako súčasť celosvetovej série MTV, ktorá prináša umelcov z rôznych žánrov, ktorí oslovujú globálne obecenstvo vo viac ako 600 miliónoch domácností na 152 teritóriách. MTV World Stage, ktorý sa nahráva naživo na najexkluzívnejších vystúpeniach, hudobných festivaloch a jedinečných miestach koncertov, ponúka pre milovníkov hudby sedadlo v prvom rade, aby zažili najaktuálnejších umelcov na svete bez toho, aby opustili pohodlie ich pohoviek.
Enrique Iglesias povedal: „Nemôžem sa dočkať, keď zažijem krásne gruzínske pobrežie. Dúfam, že každý je pripravený na skvelú noc s výborným obsadením!“
Alex Okosi, prvý viceprezident Viacom International Media Networks pre rozvíjajúce sa ekonomiky povedal: „Tešíme sa že budeme vystupovať ako partneri gruzínskej vlády, aby sme priniesli naše populárne podujatia MTV Live a MTV World Stage po prvý krát do Gruzínska. Mesto Batumi vytvorí tomuto podujatiu svetovej triedy fantastickú kulisu“.
MTV Live Georgia je bezplatný koncert a na vstup nie sú potrebné žiadne lístky. Podujatie začne o 19:00 h miestneho času. V dôsledku určitej kapacity Európskeho námestia budú mať návštevníci koncertu prístup na Európske námestie podľa pravidla „kto prv príde ten bude prv vybavený a mnohí ďalší môžu sledovať podujatie na obrovských obrazovkách v Batumi, v lokalitách Boulevard a Divadelné námestie. Organizátori očakávajú v Batumi obrovské zástupy ľudí, takže hudobných fanúšikov vyzývame, aby prišlo primeraný čas vopred a aby boli trpezliví.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies