Enrique Iglesias nikdy neskúsil drogy

NETKY.SK • 7 Február 2014, 15:55 • 2 min
Enrique Iglesias nikdy neskúsil drogy

LONDÝN - Tridsaťosemročný spevák si vraj radšej dá drink.

slovakia

left justify in out

Španielsky spevák Enrique Iglesias vraj nikdy neskúsil drogy, no iným celebritám nezazlieva, keď ich užívajú s mierou. "Drogy ma nikdy nelákali. Veľakrát sa ma pýtali, ako je možné, že neužívam kokaín, keď som v hudobnom priemysle. Nerád si dávam veci do nosa, radšej si dám drink. V spoločnosti si rád vypijem, ale dokážem sa kontrolovať. Mám však aj priateľov, ktorí idú cez víkend von a dajú si kokaín a akúkoľvek inú drogu, pričom cez týždeň sú úplne v poriadku. Nie každý to však dokáže. Ja potrebujem mojich osem hodín spánku, to je jasné," prezradil 38-ročný spevák pre britský denník Daily Mirror.

Iglesias sa zároveň vyjadril aj k svojmu kanadskému kolegovi Justinovi Bieberovi, ktorý sa v ostatnom čase prezentuje práve užívaním drog. "V tomto biznise je bežné, že sú okolo vás ľudia, ktorí vás v tom podporia, aj keď vy potrebujete niekoho, kto sa vám nebojí povedať 'nie'. Potrebujete počuť, že ste urobili chybu, to je dôležité," vysvetlil. 

Enrique Miguel Iglesias Preysler je rodákom z Madridu, pričom jeho otcom je známy spevák Julio Iglesias. Svoj eponymný debut vydal v roku 1995 a postupne naň nadviazal štúdiovkami Vivir (1997), Cosas Del Amor (1998), Enrique (1999), Escape (2001), Quizás (2002), 7 (2003), Insomniac (2007) a Euphoria (2010). Už v marci by sa pritom mal dostať do predaja aj jeho desiaty album s názvom Sex + Love, z ktorého už fanúšikom ponúkol single ako Turn the Night Up či Heart Attack. Iglesias si počas svojej kariéry pripísal na konto 142 rôznych ocenení, pričom sa na svetovom trhu predalo až viac ako 100 miliónov jeho nahrávok. Okrem hudby sa venuje tiež herectvu a do povedomia verejnosti sa dostal aj dlhoročným vzťahom s ruskou tenistkou Annou Kurnikovovou. 


Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies