Enrique chce Suáreza do Barcelony, údaje ponúkajú viac ako 80 miliónov!

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 16:11 • 2 min
Enrique chce Suáreza do Barcelony, údaje ponúkajú viac ako 80 miliónov!

BARCELONA - O uruguajského futbalistu Luisa Suáreza má eminentný záujem FC Barcelona. Správy o interese Kataláncov o momentálne jedného z najlepších svetových útočníkov priniesli viaceré španielske médiá.

slovakia

left justify in out

Dokonca sa už aj mali začať rozhovory medzi predstaviteľmi klubu a zástupcami 27-ročného futbalistu, ktorý vo štvrtok dvoma gólmi rozhodol o víťazstve Uruguaja nad Anglickom (2:1) na majstrovstvách sveta v Brazílii. Suárez sa v uplynulej sezóne s 31 gólmi stal najlepším kanonierom anglickej Premier League a len veľmi tesne mu v drese FC Liverpool ušiel anglický titul.

 

Ako informoval španielsky Sport, Suárez je prvou voľbou do útoku nového trénera FC Barcelona Luisa Enriqueho. Prezident klubu Josep Maria Bartomeu preto začal rokovať s hráčovým zástupcom Perem Guardiolom o možno príchode Suáreza na Nou Camp. Hovorí sa o sume 80 - 85 miliónov eur, ktorá by ho mohla vykúpiť spod zmluvy s FC Liverpool, trvajúcej do roku 2018. El Mundo Deportivo píše o sume 64 miliónov eur a lukratívny plat pre Suáreza k tomu. Ak by to s charizmatickým Uruguajčanom nevyšlo, ako možné alternatívy do ofenzívy FCB sa uvádzajú mená ako Sergio Agüero, Marco Reus a Gonzalo Higuaín. 

 

Hráči FC Barcelona po šiestich úspešných rokoch nezískali v uplynulej sezóne žiadnu trofej a v španielskom futbale sa začalo hovoriť o konci jednej veľkej éry. Aj preto teraz mužstvo prechádza významnou prestavbou kádra. Okrem nového trénera Luisa Enriqueho, ktorý nahradil neúspešného Gerarda Martina, zakotví na Nou Campe od novej sezóny aj chorvátsky reprezentačný stredopoliar Ivan Rakitič. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies