Energetické nápoje ho pripravili o polovicu hlavy

NETKY.SK • 22 Október 2017, 12:47 • 2 min
Energetické nápoje ho pripravili o polovicu hlavy

Tiež patríte medzi tých, ktorí si energiu dopĺňajú pomocou energetických nápojov? Po prečítaní tohoto článku už nebudete. Svoje by vám vedel o tom rozprávať istý Austin, ktorý práve kvôli nim prišiel o polovicu lebky.

slovakia

left justify in out

Kvôli zmene zamestnania a pravidelnému dochádzaniu bol Austin často unavený a jeho "záchranou" boli práve energetické nápoje. Jeho žena Brianna sa len pár dní pred narodením ich spoločného syna dozvedela, že Austin skončil v nemocnici. 

 

Po dvojhodinovej jazde do nemocnice sa dozvedela, že jej manžel musel podstúpiť operáciu kvôli krvácaniu do mozgu. Dôvod? Lekári dospeli k záveru, že táto hrozná udalosť bola spôsobená jeho nedávnou nadmernou spotrebou energetických nápojov. Austin musel podstúpiť dve operácie mozgu. Nasledovali mŕtvica, záchvaty, opuchy a ďalšie nepríjemné veci, na ktoré nebola Brianna pripravená.

 

Brianna sa však musela pripraviť na svoj pôrod. Po narodení ich syna sa však stal zázrak - Austin sa prebudil. Nasledovali ďalšie operácie, ktoré mali Austinovi zachrániť život. Za necelé dva mesiace na tom bol Austin oveľa lepšie a mohol konečne vidieť svojho syna.

 

Po nejakej dobe bol Austin prepustený. Hoci je na tom lepšie, neustále musí absolvovať vyšetrenia a testy. Jeho manželka priznáva, že je unavená a nie je to pre ňu jednoduché, ale vie, že musí bojovať, aby sa jedného dňa Austin zotavil.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona