Emma Watson si zahrá v dramédii While We're Young

NETKY.SK • 11 Október 2013, 15:32 • 2 min
Emma Watson si zahrá v dramédii While We're Young

LONDÝN - Britská herečka Emma Watson si zahrá v dramédii While We're Young režiséra Stephana Chboskyho, s ktorým spolupracovala aj na úspešnom filme Charlieho malé tajomstvá (2012). Informoval o tom portál Deadline.

slovakia

left justify in out

Podľa portálu sa príbeh pripravovanej snímky bude sústrediť na duchom mladú, a síce 75-ročnú Ellie. Tá si bude lepšie rozumieť so svojou 29-ročnou vnučkou než s rovesníkmi, a tak si na narodeniny bude priať, aby bola opäť mladá. Želanie sa jej splní a na jeden deň bude mať znova 29 rokov. While We're Young bude filmovou adaptáciou románu 29 americkej autorky Adeny Halpbern. Scenár snímky napíšu tvorcovia dramédie 500 dní so Summer (2009) Michael H. Weber a Scott Neustadter.

Dvadsaťtriročná Emma Watson je známa predovšetkým ako Hermiona zo série filmov o Harrym Potterovi. Po skončení nakrúcania populárnych čarodejníckych snímok si ostrihala vlasy, pustila sa aj do modelingu a v súčasnosti je považovaná za jednu z najlepšie sa obliekajúcich Britiek. Zahrala si tiež v snímkach Môj týždeň s Marilyn (2011) či Bling Ring: Ako VIP-ky (2013). Na budúci rok sa fanúšikom predstaví v biblickom príbehu o Noemovej arche Noah v réžii Darrena Aronofského.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona