Emma Watson: S Hermionou som sa stotožnila

NETKY.SK • 23 Február 2016, 08:05 • 2 min
Emma Watson: S Hermionou som sa stotožnila

LONDÝN - Britská herečka Emma Watson priznala, že rola Hermiony Granger zo série filmov o Harrym Potterovi (2001 - 2011), jej dala možnosť skutočne byť tým, kým bola. Dvadsaťpäťročná rodáčka z Paríža to uviedla v rozhovore pre Paper Magazine.

slovakia

left justify in out

Ako sama uviedla, prvú knihu o slávnom čarodejníkovi čítala už ako osemročná a s postavou múdrej Hermiony sa hneď stotožnila. Prvá snímka s názvom Harry Potter a kameň mudrcov (2001) sa však dostala do kín v období, keď sa snažila prísť nato, aká je jej vlastná identita. „Bolo to chúlostivé obdobie - mala som desať či jedenásť rokov,“ priblížila Watson. "Spočiatku som sa snažila tvrdiť, 'Ja nie som ako Hermiona. Mám rada módu a som štýlovejšia ako ona'," priznala s tým, že napokon s podobou medzi nimi prestala bojovať.

 

„Vlastne toho máme veľa spoločného. Sú tu, samozrejme, aj rozdiely, ale je veľa vecí, ktorými som jej podobná,“ uzavrela herečka.

 

Watson, ktorá v roku 2014 pre Organizáciu spojených národov spustila kampaň HeForShe za rodovú rovnosť a posilnenie postavenia žien, v nedávno zverejnenom rozhovore tiež prezradila, že si dáva ročnú pauzu od herectva. Čas mieni venovať osobnostnému rozvoju.

 

Emma Watson je známa predovšetkým zo spomínanej série filmov o Harrym Potterovi. Venuje sa tiež modelingu. Zahrala si aj v snímkach Môj týždeň s Marilyn (2011), Charlieho malé tajomstvá (2012), Bling Ring: Ako VIP-ky (2013), To je koniec! (2013), Noe (2014) či Regression (2015).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona