Emma Watson: Nakrúcanie Noema ma emočne vyčerpalo

NETKY.SK • 28 Marec 2014, 08:35 • 2 min
Emma Watson: Nakrúcanie Noema ma emočne vyčerpalo

LONDÝN - Britská herečka Emma Watson vyhlásila, že po dokončení veľkofilmu Noe (2014) potrebovala oddych. Ako uviedla pre americký portál E! News, práca na filmovej verzii biblického príbehu ju emočne vyčerpala.

slovakia

left justify in out

"Neopúšťala som byt, niekoľko dní po sebe som strávila v pyžame. Potrebovala som čas na to, aby som sa dala dohromady," povedala 23-ročná herečka.

 

Predstaviteľka Ily tiež priznala, že nakrúcanie Noema zmenilo jej vnímanie sveta. "Pozriete si film a uvažujete, že nás obklopuje nádherný svet. A zrazu sa chcete viac snažiť a viac dávať ako brať," uviedla Watson, ktorú môžu diváci na Slovensku vo veľkolepej snímke s Russellom Crowom a Jennifer Connelly vidieť v kinách od 27. marca. 

 

Emma Watson je známa predovšetkým ako Hermiona zo série filmov o Harrym Potterovi. Po skončení nakrúcania populárnych čarodejníckych snímok si ostrihala vlasy, pustila sa aj do modelingu a v súčasnosti je považovaná za jednu z najlepšie sa obliekajúcich Britiek. Zahrala si tiež v snímkach Môj týždeň s Marilyn (2011), 
Charlieho malé tajomstvá (2012) či Bling Ring: Ako VIP-ky (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies