Emma Stone mala po prvom rozchode pocit, že ju zabili

NETKY.SK • 29 August 2012, 11:51 • 2 min
Emma Stone mala po prvom rozchode pocit, že ju zabili

Emma Stone mala po prvom rozchode pocit, že ju zabili - Pre ženy Americká herečka Emma Stone nezvládala svoj prvý rozchod veľmi dobre. Spomienky na zlomené srdce vyrozprávala v rozhovore pre septembrové číslo magazínu Interview.

slovakia

left justify in out

img

Americká herečka Emma Stone nezvládala svoj prvý rozchod veľmi dobre. Spomienky na zlomené srdce vyrozprávala v rozhovore pre septembrové číslo magazínu Interview. "Plazila som sa po zemi, spomínam si, že som zvracala," povedala hviezda. "Bolo to tak telesné. Bolo to, akoby vás niekto zabil, no vy ste museli aj napriek tomu žiť a sledovať, čo sa deje. Bolo to strašné," opísala herečka svoje skúsenosti. Stone v súčasnosti randí so svojím 29-ročným hereckým kolegom Andrewom Garfieldom. Dvojica sa dala dohromady pri nakrúcaní snímky Amazing Spider-Man (2012), v ktorej si on zahral pavúčieho muža a ona jeho lásku Gwen Stacy.
Dvadsaťtriročná Emma Stone sa do širšieho povedomia dostala filmom Superbad v roku 2007. Potom sa objavila v snímkach Zombieland (2009) či Všetky moje ex (2009) a v roku 2010 získala svoju prvú hlavnú úlohu v romantickej komédii Easy A, za ktorú ju nominovali na Zlatý glóbus. Po nej nasledovali snímky Ide len o sex (2011), Bláznivá, hlúpa láska (2011), dráma Farba citov (2011) a spomínaná Amazing Spider-Man. 
 
Zddroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies