Emma Drobná presúva aprílové turné na jeseň

NETKY.SK • 29 Marec 2018, 16:50 • 2 min
Emma Drobná presúva aprílové turné na jeseň

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Emma Drobná presúva plánované aprílové turné na jeseň. Interpretka o tom informovala dnes s tým, že čoskoro zverejní nové termíny vystúpení.

slovakia

left justify in out

"Je mi to veľmi ľúto, no po dlhom zvažovaní musím svojim fanúšikom oznámiť, že som sa rozhodla presunúť moje plánované jarné aprílové turné k albumu You Should Know na jeseň 2018. Dôvodom tohto rozhodnutia je veľké množstvo pracovných povinností, ktoré mi vyplývajú z aktuálnych nových projektov, ktoré pre svojich fanúšikov pripravujem. Všetky svoje projekty chcem robiť na sto percent, preto sme sa aj s kapelou rozhodli turné presunúť na jeseň, aby sme mali dostatok času a najmä energie nacvičiť a pripraviť pre vás čo najlepšiu, nezabudnuteľnú šou. Viem, že mám tých najlepších fanúšikov, preto verím, že moje rozhodnutie pochopia a že sa na jeseň v kluboch všetci uvidíme. Jediné, čo sa zmení, budú termíny jednotlivých koncertov, ktoré sa dozviete čoskoro. Ešte pred turné vám predstavím môj tretí singel, s ktorým bude spojené jedno veľké prekvapenie. Verím, že vás ním poteším a že sa vám bude páčiť. Ďakujem, ľúbim vás," vyjadrila sa.

Víťazka šou Česko Slovenská SuperStar z roku 2015 plánovala odštartovať 12. apríla v Prešove svoje prvé turné. Neskôr sa chcela zastaviť aj v Košiciach, Novom Meste nad Váhom, Banskej Bystrici, Žiline, Trenčíne, Bratislave a Prahe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies