Eminem fanúšikom: Ďakujem vám za pomoc v ťažkých časoch

NETKY.SK • 10 August 2012, 07:18 • 2 min
Eminem fanúšikom: Ďakujem vám za pomoc v ťažkých časoch

Eminem fanúšikom Ďakujem vám za pomoc v ťažkých časoch - Celebrity Americký raper Eminem, ktorý bojoval so závislosťou od liekov na predpis, sa vo štvrtok večer poďakoval fanúšikom na koncerte v New Yorku za to, že mu pomohli prekonať temné časy. Raper (3

slovakia

left justify in out

img

Americký raper Eminem, ktorý bojoval so závislosťou od liekov na predpis, sa vo štvrtok večer poďakoval fanúšikom na koncerte v New Yorku za to, že mu pomohli prekonať temné časy.
      Raper (39) povedal na koncerte stovkám divákov: "Bez vás všetkých by som sa z tej temnoty nedostal." Potom odrapoval skladbu "Not Afraid", ocenenú hudobnou cenou Grammy. 
      Eminem dodal, že skladbu venoval "každému na dnešnom koncerte, kto zvádza svoj vlastný súkromný boj".
      Eminemova závislosť a namáhavá cesta k triezvosti je podrobne zachytená na jeho albume "Recovery" (Uzdravenie) z roku 2010. Bol to najlepšie predávaný album roka.
      Hudobník v newyorskej tanečnej sále Hammerstein Ballroom ponúkol viac ako desiatku skladieb vrátane hitov "Lose Yourself", "Love the Way You Lie" a "The Real Slim Shady". Eminem vystúpil na podujatí propagujúcom značku hodiniek G-Shock.
      Predskokanom rapera narodeného v Detroite bola štvorčlenná americká hip-hopová skupina Slaughterhouse, dodala agentúra AP.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona