Eminem chcel za koncert pre majiteľov klubov NFL dva milióny

NETKY.SK • 20 December 2013, 15:59 • 2 min
Eminem chcel za koncert pre majiteľov klubov NFL dva milióny

USA - Organizátori podujatia okrem 41-ročného rappera oslovili aj jeho kolegu Kanyeho Westa, ktorý však tiež požadoval vysoký honorár.

slovakia

left justify in out

Americký rapper Eminem vraj žiadal dva milióny amerických dolárov (v prepočte približne 1,47 milióna eur) za koncert na párty určenej majiteľom klubov NFL - ligy amerického futbalu. Podľa portálu TMZ mal 41-ročný interpret na honosnom podujatí, ktoré sa uskutoční v rovnakom týždni ako Super Bowl - finále play off, zarapovať výber svojich najznámejších skladieb pre zhruba 1500 hostí. Organizátori údajne prejavili záujem aj o ďalšieho rappera Kanyeho Westa. Ten chcel síce len jeden milión dolárov (zhruba 730-tisíc eur), ale zároveň veľa ďalších bonusov. Organizátorom sa napokon podarilo dohodnúť až so speváčkou Janelle Monáe, ktorá na podujatí zaspieva za 150-tisíc dolárov (približne 110-tisíc eur).

Spomínaný Super Bowl, ktorý je vrcholom sezóny amerického futbalu, sa uskutoční druhého februára 2014 na Metlife Stadium v East Rutherforde v New Jersey. Podujatie je známe tiež veľkolepými polčasovými šou, v rámci ktorých už vystúpili speváčky a speváci ako Madonna, Prince, Beyoncé, Justin Timberlake či skupiny ako The Who a The Black Eyed Peas. Najbližšie bude polčasová šou patriť Brunovi Marsovi, ktorý sa do povedomia verejnosti zapísal aj vďaka piesňam Grenade alebo Just The Way You Are. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.tmz.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies