Emily Blunt rokuje o účinkovaní v kriminálnej dráme Sicario

NETKY.SK • 3 Apríl 2014, 18:02 • 2 min
Emily Blunt rokuje o účinkovaní v kriminálnej dráme Sicario

USA - Americká herečka Emily Blunt by si mala zahrať v kriminálnej dráme Sicario. Informoval o tom americký portál Aceshowbiz.com.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročná hviezda má v novom filme stvárniť policajtku, ktorá sa vydá do Mexika chytiť vodcu drogového kartelu. Snímku bude režírovať Denis Villeneuve. Dátum začiatku nakrúcania ešte nie je známy.

 

Emily Blunt začínala hereckú kariéru v mnohých televíznych seriáloch a filmoch, no pozornosť na seba pritiahla až účinkovaním v komédii Diabol nosí Pradu (2006). Po nej nasledovali snímky Súkromná vojna pána Wilsona (2007), Lásky podľa predlohy (2007), Mladá Viktória (2009), Gulliverove cesty (2010), Správcovia osudu (2011), Lososy v Jemene (2011), Muppets (2011), Looper (2012) či Zásnuby na dobu neurčitú (2012). Jej hlas mohli fanúšikovia počuť v animovanom filme Gnomeo a Júlia (2011). Tento rok sa predstaví v snímkach Na hrane zajtrajška a Into the Woods. Blunt získala Zlatý glóbus za výkon v televíznom filme Gideon's Daughter (2005). Okrem toho má na konte aj Saturn Award alebo Gotham Independent Film Award. Vo februári porodila dcéru Hazel. 

 

Informácie pochádzajú z webovej stránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona