Emília Vášáryová a Marko Škop vyrazia na turné s filmom Eva Nová

NETKY.SK • 13 November 2015, 15:10 • 2 min
Emília Vášáryová a Marko Škop vyrazia na turné s filmom Eva Nová

BRATISLAVA - Slovenská herečka Emília Vášáryová a režisér Marko Škop vyrazia v pondelok 16. novembra na turné, počas ktorého predstavia film Eva Nová.

slovakia

left justify in out

Snímka má distribučnú premiéru 19. novembra, no tvorcovia sa rozhodli novinku predtým uviesť v Nitre, Banskej Bystrici, Banskej Štiavnici, Sabinove, Prešove a Košiciach, pričom 19. novembra zavítajú do Martina a o deň neskôr do Bratislavy. "Tešíme sa na slovenských divákov, film sme robili predovšetkým pre nich. Máme nádej, že môže zaujať," uviedol režisér, ktorého prvá hraná snímka si z Medzinárodného filmového festivalu v Toronte odniesla Cenu filmovej kritiky FIPRESCI.


Film Eva Nová v hlavnej úlohe s Emíliou Vášáryovou je príbehom ženy, ktorá by urobila čokoľvek, aby znovu získala priazeň človeka, ktorého v živote ranila najviac - svojho syna. Eva je abstinujúca alkoholička, ale pred rokmi bola známou herečkou. Teraz sa chce vrátiť do života, ktorý mala kedysi. V snímke si zahrali aj Anikó Vargová, Žofia Martišová, Dušan Jamrich, Milan Ondrík či Ľubomír Gregor.

 



Termíny turné Eva Nová:
16. novembra - Nitra, Kinoklub Tatra, 18:00
17. novembra - Banská Bystrica, FK v Múzeu SNP, 19:30
Banská Štiavnica, Kino Akademik, 18:00 a 20:00
18. novembra - Sabinov, Kino Torysa, 20:00
Prešov, Cinemax, 18:45
Košice, Kino Úsmev, 17:00
19. novembra - Martin, Kino Strojár, 19:00
20. novembra - Bratislava, Kino Lumiere, 20:45
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies