Emilia Clarke drží pre rolu v Terminátorovi diétu

NETKY.SK • 16 Marec 2014, 14:55 • 2 min
Emilia Clarke drží pre rolu v Terminátorovi diétu

BRATISLAVA - Dvadsaťšesťročná herečka stvárni v reboote kultového sci-fi Sarah Connor.

slovakia

left justify in out

Anglická herečka Emilia Clarke, známa najmä zo seriálu Hra o tróny (2011), drží pre rolu v pripravovanej snímke Terminator: Genesis striktnú diétu. V reboote kultového sci-fi totiž stvárni Sarah Connor, ktorá vo filme bude musieť zvládať náročné súboje. "Zakázali mi jesť všetko, čo môže chutiť dobre. Ale nemyslite si, že sa sťažujem, pretože presne viem, aké mám šťastie," povedala 26-ročná herečka v rozhovore pre britskú verziu magazínu InStyle. "Celé dni trávim tréningom so zbraňami. Strieľam, posilňujem a trénujem kickbox," dodala. V snímke, ktorá by sa mala dostať do kín na prelome júna a júla 2015, si úlohu Terminátora zopakuje Arnold Schwarzenegger.

 

Emilia Clarke v Hre o tróny stvárňuje krásnu Daenerys Targaryen, odhodlanú s pomocou troch drakov získať vládu nad fiktívnymi Siedmimi kráľovstvami, ktorým kedysi kraľoval jej otec. Okrem tohto seriálu sa predstavila vo filmoch Spike Island (2012) a Dom Hemingway (2013), či na divadelných doskách Broadwaya, kde účinkovala v hlavnej úlohe hry Raňajky u Tiffanyho. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona