Emilia Clarke a Sam Claflin si zahrajú v romantickej komédii

NETKY.SK • 4 September 2014, 18:36 • 2 min
Emilia Clarke a Sam Claflin si zahrajú v romantickej komédii

USA - Anglická herečka Emilia Clarke a jej kolega Sam Claflin si zahrajú v romantickej komédii, ktorú nakrútia podľa knihy Predtým ako som ťa poznala (2012) autorky Jojo Moyes.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročná rodáčka z Londýna v novinke stvárni čašníčku Lou, ktorá po strate zamestnania stretne Willa v podaní Claflina. Lou bude mužovi, ktorý je po ťažkej nehode na invalidnom vozíku, pomáhať vyrovnať sa s ťažkým osudom a depresiami. Na scenári sa budú podieľať Scott Neustadter, Michael H. Weber a tiež Moyes. Réžiu má na starosti Thea Sharrock. Snímka by sa mala dostať do kín na budúci rok v auguste.

 

Emilia Clarke je známa najmä zo seriálu Hra o tróny (2011). Okrem toho sa predstavila vo filmoch Spike Island (2012) a Dom Hemingway (2013), či na divadelných doskách Broadwaya, kde účinkovala v hlavnej úlohe hry Raňajky u Tiffanyho. Na budúci rok by mali uviesť do slovenských kín snímku Terminator: Genisys, v ktorej bude vystupovať ako Sarah Connor. 

Dvadsaťosemročný Samuel George "Sam" Claflin je známy ako Philip Swift z filmu Piráti z Karibiku 4: V neznámych vodách (2011) či William zo Snehulienky a lovca (2012). Zahral si tiež v snímkach United (2011), Hry o život: Skúška ohňom (2013) či The Quiet Ones (2014). Ukázal sa aj v miniseriáli Piliere Zeme (2010). Tento rok v novembri by mali uviesť do kín dielo Hry o život: Drozdajka 1, v ktorom stvárňuje Finnicka Odaira.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona