Emile Hirsch sa po prvý raz postavil pred súd vo veci napadnutia

NETKY.SK • 17 Marec 2015, 11:06 • 2 min
Emile Hirsch sa po prvý raz postavil pred súd vo veci napadnutia

LOS ANGELES - Americký herec Emile Hirsch obvinený z napadnutia viceprezidentky Paramount Digital Entertainment na filmovom festivale Sundance sa v pondelok v tejto veci po prvý raz postavil pred súd. Odobrali mu tiež odtlačky prstov a odfotografovali ho, keďže tieto úkony polícia dosiaľ nevykonala.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný rodák z Kalifornie čelí obvineniu, že 25. januára v skorých ranných hodinách škrtil Daniele Bernfeld na párty v jednom z nočných klubov v Park City v štáte Utah.


V prípade, ak by Hirscha uznali vinným z trestného činu napadnutia, mohol by dostať až päťročný trest odňatia slobody a pokutu 5000 amerických dolárov (v prepočte približne 4735 eur). Za priestupok, teda opitosť na verejnosti, ho môže súd poslať za mreže na 90 dní, pričom by musel zaplatiť aj pokutu 750 dolárov (približne 710 eur). Termín ďalšieho pojednávania stanovili na 13. apríla. Herec sa však na ňom zrejme neukáže, pretože v súčasnosti podstupuje liečbu závislosti od alkoholu. Vo februári preto jeho právny zástupca požiadal súd o ospravedlnenie neprítomnosti jeho klienta a sudca Todd Shaughnessy mu vyhovel.


Bernfeld sa v súvislosti s incidentom vyjadrila, že herec, ktorý krátko pred ním vyzeral byť opitý, sa jej najprv spýtal, prečo sa tvári tak nepríjemne a následne jej povedal, že je "bohaté decko, ktoré by nemalo byť na Sundance". Bernfeld sa potom podľa vlastných slov od Hirscha vzdialila a sadla si k stolu, no ten k nej o chvíľu na to zozadu pristúpil a chytil ju pod krk. Potom ju stiahol na zem, sadol si na ňu a začal ju škrtiť. Herca nakoniec odtrhli dvaja ďalší ľudia. Hirsch po príchode polície tvrdil, že s Bernfeld sa iba pohádal a vypil tri alebo štyri poháriky. Policajti si však všimli, že Bernfeld mala červený krk aj hrudník, čo potvrdzuje jej verziu incidentu. Hercov hovorca pre portál TMZ uviedol, že jeho zverenec v inkriminovanú noc vypil veľké množstvo alkoholu a z incidentu si nič nepamätá. Niekoľko dní na to sa prihlásil na spomínané protialkoholické liečenie.


Emile Hirsch je známy napríklad z filmov Klub vyvolených (2002), Sexbomba od vedľa (2004), Obyčajní hrdinovia (2004), Legendy z Dogtownu (2005), Alpha Dog (2006), Útek do divočiny (2007), Milk (2008), Zažiť Woodstock (2009), Čierna hodina (2011), Príbeh môjho syna (2012), Divosi (2012) alebo Na život a na smrť (2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies