Emeritný arcibiskup Ján Sokol mal nehodu: Nikto sa nezranil

NETKY.SK • 28 December 2016, 12:44 • 2 min
Emeritný arcibiskup Ján Sokol mal nehodu: Nikto sa nezranil

PIEŠŤANY – Kolíziu dvoch osobných áut, z ktorých v jednom bol emeritný trnavský arcibiskup, 83-ročný Ján Sokol, zaznamenali v pondelok 26. decembra v podvečer v Piešťanoch. Nikto z účastníkov pri nej neutrpel zranenie.

slovakia

left justify in out

Vodič Škody jazdiaci v smere od kruhového objazdu na Krajinskej ceste k svetelnej križovatke pravdepodobne nestihol zabrzdiť a narazil do pred ním stojaceho Fordu, ktorý mal v úmysle odbočiť doľava na Komenského ulicu. Informuje o tom piešťanský web pnky.sk. "Na vozidlách sme vykonali protipožiarne opatrenia a posypali sme vytečené prevádzkové kvapaliny," informoval pnky.sk veliteľ hasičského zásahu Martin Piškula. Približne po hodine bola najrušnejšia piešťanská komunikácia opäť plne prejazdná. Kolíziu riešia ako škodovú udalosť.

 

V danom prípade nejde o prvú dopravnú nehodu, ktorej bol Ján Sokol účastníkom. Vo februári 2006, ako vtedy informovala TASR, auto s arcibiskupom, v ktorom bol aj jeho šofér, zastavilo pri Budmericiach, aby pomohlo posádke iného havarovaného vozidla. V tom okamihu do nich narazilo iné vozidlo. Sokola previezli so zlomeninami do trnavskej nemocnice. Začiatkom osemdesiatych rokov podľa portálu sme.sk Sokolovo auto v šmyku narazilo do stromu, následkom zranení zomrela o niekoľko dní jeho spolujazdkyňa, kuchárka jeho fary. Nehodu s nákladným autom mal mať podľa tohto zdroja aj v roku 1973, vinníkmi boli vtedy obaja šoféri.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies