Emelianenko dostal 4,5 roka na tvrdo!

NETKY.SK • 28 Máj 2015, 18:55 • 2 min
Emelianenko dostal 4,5 roka na tvrdo!

MOSKVA - Ide o Alexandra, mladšieho brata legendárneho Fedora Emelianenka. Mal už neraz problémy so zákonom, podľa jeho slov však ale ešte nikdy nesedel vo väzení. No jeho tetovania svedčia o inom.

slovakia

left justify in out

V marci 2014 Alexander napadol jednu ženu, ktorú si predtým najal aby upratovala jeho byt. Kým upratovala odcudzil jej pas, a potom ju vydieral , že jej ho nevráti kým ho sexuálne  neuspokojí. Bol obvinený za odcudzenie pasu, sexuálne zneužívanie, napadnutie a nútené užívanie omamných látok.  Nevedno akým spôsobom sa obhajoval, no zdá sa, že to súd veľmi nezaujímalo lebo dostal 4,5 roka na tvrdo.

 

Je to veľká škoda premrhaného talentu. Od malička športoval, je majstrom Európy a trojnásobným majstrom sveta v bojovom  sambo, popri tom vicemajster Ruska v ťažkej váhe. V profi MMA debutoval v roku 2003, zápasil proti menám ako Mirko "Cro Cop" Filipovic, Josh Barnett, Bob Sapp alebo Fabricio Werdum. Jeho skóre je 23 výhier (z toho ukončil 15 zápasov predčasne) a 7 prehier.

 

Zápasil v organizáciách ako napríklad M1 Global alebo legendárnej Pride. V poslednom čase sa mu až tak nedarilo, naposledy sme ho mohli vidieť minulý rok v januári kedy prehral na TKO. Jeho kariéra je už asi v koncoch, nakoľko keď sa dostane z väzenia bude mať  38 rokov, a to je vek kedy s nim už pravdepodobne  ani jedna popredná organizácia nebude chcieť spolupracovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies