Emeli Sandé sa obávala pracovať na novom albume

NETKY.SK • 5 September 2016, 09:14 • 2 min
Emeli Sandé sa obávala pracovať na novom albume

EDINGBURGH - Škótska speváčka Emeli Sandé sa vraj obávala pracovať na druhom štúdiovom albume. Prezradila to v rozhovore pre magazín Culture britského nedeľníka The Sunday Times.

slovakia

left justify in out

Ako uviedla, jedným z dôvodov mal byť aj úspech jej debutovej štúdiovky Our Version of Events (2012). “Dlho som si nevedela predstaviť, ako sa k tomu vrátim. Chcela som spievať, ale chcela som to robiť inak. Ak som sa mala vrátiť, musela som vedieť, že budem umelkyňou a nie produktom. Bola zhoda náhod, že to bolo také úspešné (spomínaný prvý album, pozn. red.). Ako sa odhalíte svetu, keď ste hanblivý človek? Snažíte sa ochrániť, ale zároveň dávate zo seba dostatok, aby vaša hudba prerazila? Je to zvláštny akt balansovania,“ vyjadrila sa 29-ročná interpretka. “Povedala som si, že ak to tentoraz dokážem urobiť podľa svojich vlastných predstáv, keď budem fyzicky aj psychicky v poriadku, v tom prípade to urobím,“ dodala. Hudobníčkin druhý album by sa mal dostať na trh ešte v priebehu tohto roka.


Adele Emily Sandé po prvý raz zaujala v roku 2009 spoluprácou s rapperom Chipmunkom na piesni Diamond Rings, ktorá sa dostala do prvej desiatky britského singlového rebríčka. O rok neskôr si zaspievala v hite Never Be Your Woman rappera Wileyho, ktorý sa tiež umiestnil v prvej desiatke UK Chartu. Jej prvý sólový singel Heaven vyšiel v roku 2011 a následne sa jej so skladbou Read All About It, ktorú nahrala s Professorom Greenom, podarilo bodovať na prvom mieste UK Chartu. V roku 2012 uviedla na trh spomínanú debutovú štúdiovku Our Version Of Events, s ktorou dobyla britský albumový rebríček. Nahrávka sa taktiež stala najlepšie predávajúcim sa albumom roka 2012. Speváčka v tom istom roku vystúpila na otváracom i záverečnom ceremoniáli olympijských hier v Londýne. Na konte má napríklad tri BRIT Awards, dve Ivor Novello Awards či jednu Q Award.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies