Emeli Sandé predstavila skladbu Breathing Underwater

NETKY.SK • 28 Október 2016, 13:51 • 2 min
Emeli Sandé predstavila skladbu Breathing Underwater

LONDÝN - Škótska speváčka Emeli Sandé dnes predstavila ďalšiu ukážku z očakávaného albumu Long Live The Angels. Novinka má názov Breathing Underwater a je treťou zverejnenou piesňou zo spomínanej druhej štúdiovky.

slovakia

left justify in out

Priaznivci 29-ročnej interpretky si nahrávku, v ktorej možno počuť spevácky zbor, môžu nájsť napríklad na streamovacej službe Spotify.


Spomínaný album Long Live The Angels uvedie Sandé na trh 11. novembra. Hudobníčka z nej už predstavila piesne Hurts a Garden. Štúdiovka bude v základnej verzii obsahovať pätnásť skladieb, deluxe verzia ponúkne ďalšie štyri.


Adele Emily Sandé po prvý raz zaujala v roku 2009 spoluprácou s rapperom Chipmunkom na piesni Diamond Rings. O rok neskôr si zaspievala v hite Never Be Your Woman rappera Wileyho. Jej prvý sólový singel Heaven vyšiel v roku 2011 a následne sa jej so skladbou Read All About It, ktorú nahrala s Professorom Greenom, podarilo bodovať na prvom mieste UK Chartu. V roku 2012 uviedla na trh debutovú štúdiovku Our Version Of Events, s ktorou dobyla britský albumový rebríček. Nahrávka sa taktiež stala najlepšie predávajúcim sa albumom roka 2012. Speváčka v tom istom roku vystúpila na otváracom i záverečnom ceremoniáli olympijských hier v Londýne. Na konte má napríklad tri BRIT Awards, dve Ivor Novello Awards či jednu Q Award.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies