Elton John vyhlásil súťaž, fanúšikovia mu môžu natočiť videoklipy k trom skladbám

NETKY.SK • 12 December 2016, 17:45 • 2 min
Elton John vyhlásil súťaž, fanúšikovia mu môžu natočiť videoklipy k trom skladbám

NEW YORK - Britský popový spevák a skladateľ Elton John ponúka režisérom príležitosť na vytvorenie videoklipov k trom svojim hitom zo 70. rokov, keď hudobné videá ešte neboli veľmi v móde. Súťaž je pripravená v spolupráci s webovým serverom YouTube.com pre zdieľanie videosúborov.

slovakia

left justify in out

Záujemcovia budú môcť zasielať svoje príspevky od 9. do 23. januára, pričom musia mať najmenej 16 rokov. Videoklipy môžu vytvoriť ku skladbám Rocket Man (1972), Tiny Dancer (1972) a Bennie and the Jets (1974). Elton John týmto spôsobom oslavuje 50. výročie úspešnej spolupráce s textárom Berniem Taupinom.

 

Tri víťazné videá vyberie daná autorská dvojica spolu s porotou zloženou zo zástupcov hudobného priemyslu a "youtuberov". Videoklipy budú mať premiéru na budúci rok v lete.

 

Víťazi zároveň získajú prémiu 10.000 dolárov od YouTube. S finálnou podobou víťazných videí autorom pomôže spoločnosť Pulse Films.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona